Izdelki za prostozrnate noge (16)

Pšenični otrobi

Pšenični otrobi

Brez melamina Primeren za krmno uporabo Primeren za človeško porabo Brez čudnih vonjav in živih insektov.
Zelene fižole

Zelene fižole

Zelene fižole
Pšenica - Pšenica

Pšenica - Pšenica

PŠENICA Pšenica je opredeljena kot gojena trava, ki se večinoma prideluje za hranljive zrnate. Raste od 2 do 4 čevlje. Znanstveno ime pšenice je "Gramineae" in spada v rod "Triticum". Ponujamo polnozrnato pšenico, ki je higiensko obdelana. Stranke lahko pri nas dobijo pšenico po konkurenčnih cenah. Zato smo priznani kot eden najbolj uglednih dobaviteljev s sedežem v Indiji.
MOKA SONČNIC

MOKA SONČNIC

OBROK SONČNICE
JEČMENOVO ZRNJE

JEČMENOVO ZRNJE

Različna krmna ječmen Uporaba Govedo, Človek Mešanica (%) 1 Vlažnost (%) 12 Razred 1,2 Pakiranje 25 kg Kraj izvora SA Številka modela Ječmen Ječmen Rjav Klasifikacija ječmena za mletje A Vlažnost 13% Max Beljakovine 10% Min 11.5% Max Energija kaljenja 95% po 5 dneh Cel ječmen 90% Pod 2.2 mm Max 3% Čistost sorte 95% Min Tujina 1% Max Teža 1000 zrn 40 gr Teža HI Min 67 kg/h Razred krmnega ječmena 2 Vlažnost 13% Max Surove beljakovine 10% Min Surova vlaknina 8% Max Poškodovana zrna 2% Max Nečistoče v zrnu 3% Vključno s poškodovanimi zrni Tuj material 1% Max Razred krmnega ječmena 3 Vlažnost 13% Surove beljakovine 10% Min Surova vlaknina 8% Max Poškodovana zrna 2% Max Nečistoče v zrnu 3% Vključno s poškodovanimi zrni Tuj material 3% Max Pakiranje 25 kg PP vreče
Goveja rep

Goveja rep

Goveji rep je znan po svojem bogatem, želatinastem mesu, ki je popoln za dušenje in počasno kuhanje. Daje globok, slan okus jedem, kot je golaž iz govejega repa. Njegova edinstvena tekstura dodaja dodatno dimenzijo srčnim obrokom. V podjetju Direct Meat Service Sverige AB skrbimo, da je vsak kos govejega repa skrbno obdelan, da ohrani svoj naravni okus in hranilno vrednost, kar ga naredi popolno izbiro za vsakega kulinaričnega navdušenca. Odkrijte bogat okus našega Govejega Repa, kosa, ki obljublja, da bo dvignil vaše kulinarične kreacije. Ta kos je popoln za tiste, ki cenijo umetnost počasnega kuhanja, kar omogoča, da se okusi prepletajo in razvijajo skozi čas. Ne glede na to, ali ste profesionalni kuhar ali domači kuhar, ta kos ponuja popolno ravnotežje okusa in teksture, kar ga naredi zanesljivo izbiro za okusen obrok. Zaupajte naši zavezanosti k kakovosti in uživajte v izjemnem okusu naših vrhunskih govejih kosov.
Suha koža Raca

Suha koža Raca

Sestava: Raca 32%, goveja koža 60%, škrob 4%, glicerol 1,8%, sol 0,1%, sorbitol 2%, kalijev sorbat 0,1 Analitične komponente: Surov beljakovine: 61%, vsebnost maščob: 4%, surove vlaknine: 3%, surove pepela: 4%, vlaga 18%
Sojina moka

Sojina moka

Zahtevani predmeti v standardnem rezultatu Videza Svetlo rumena do svetlo rjava Ustreza Surova beljakovina 46% min 46.15% Surova maščoba 1.0% min 1.10% Surova vlaknina 3.0% max 2.20% Vlažnost 10 % max 8.22% Kalcij 0.20% Fosfor 0.65% Skupne aminokisline 4.50% Skupni prebavljivi hranilni elementi 73% min 78.00%
Brezkostična goveja golenica

Brezkostična goveja golenica

Brezkosti goveje telečje meso
Lanena semena

Lanena semena

Naši izdelki ustrezajo EU predpisom za živila. Imamo IFS FOOD certifikat ter veterinarski certifikat. Z vlaganjem v inovativno tehnološko linijo za čiščenje, sortiranje in pakiranje žit smo pridobili zagotovilo kakovosti izdelkov in sposobnost ponujanja blaga s 98 % do 99 % čistostjo.
Zamrznjeni Kosi Piščanca

Zamrznjeni Kosi Piščanca

Zamrznjeni Kosi Piščanca
Zamrznjene svinjske noge

Zamrznjene svinjske noge

Nudimo zamrznjene svinjske noge, ki so znane po svoji visoki kakovosti in svežini. Ti izdelki so idealni za različne kulinarične aplikacije in se obdelujejo pod strogimi higienskimi in varnostnimi standardi. Naše zamrznjene svinjske noge so na voljo v različnih velikostih pakiranja, da ustrezajo potrebam naših strank. Jamčimo hitro dostavo in odlično storitev za stranke, da zagotovimo, da prejmete najboljše izdelke za vašo kuhinjo. Zaupajte našim izkušnjam in našemu zavezanju k kakovosti, ko gre za zamrznjene svinjske noge.
Koruzna - Zrna

Koruzna - Zrna

Koruznica, znana v nekaterih angleško govorečih državah kot koruza, je velika zrnata rastlina, ki so jo domačini udomačili v starih časih. Listnata stebla proizvajajo ušesa, ki vsebujejo zrna, ki so semena, imenovana jedrca. Jedrca koruze se pogosto uporabljajo v kuhanju kot škrob. Šest glavnih vrst koruze je dent, flint, pod, pokovka, moka in sladkorna. Beljakovine: 12,5% Vlažnost: 14% Mineralna mešanica: max 0,5% Skupne odpadne nečistoče: max 2% Zlomljena zrna: max 5% Zrna žit: 4% Kaljena zrna: 3% Sevanje: normalno Živi insekti: ni
Semena grškega sena

Semena grškega sena

Trigonella foenum-graecum Izvor: Indija
Piščanec iz surove kože

Piščanec iz surove kože

Sestava: piščanec 32%, goveja koža 60%, škrob 4%, glicerin 1,8%, sol 0,1%, sorbitol 2%, kalijev sorbat 0,1 Analitične komponente: Surov protein: 61%, vsebnost maščob: 4%, surove vlaknine: 3%, suha pepel: 4%, vlaga 18%.
Dinkel - Žita

Dinkel - Žita

To je žitna kultura. Zori, odporna na mnoge glivične bolezni, nezahtevna. Klase so zaprte pred umazanijo, ne izgubljajo nabranih vlage, so zaščitene pred škodljivci. Vsebuje veliko beljakovin, malo kalorij in večino aminokislin, ki so nenadomestljive. Vsebuje tudi druge vitamine ter različne makro in mikrohranila. Iz nje lahko pripravimo mnoge različne jedi: kruh, kašo, juhe, krekerje, omake in kreme, priloge za ribe, meso in sladice.